Χωραΐτης ξηροί καρποί | karpos.gr - Εταιρικό προφίλ

Η ιστορία μας

Χωραΐτης ξηροί καρποί | karpos.gr – Εταιρικό προφίλ.

H εταιρεία ιδρύθηκε το 1989  απο τον Ταξιάρχη Χωραϊτη, ξεκινώντας ως ένα κατάστημα  πώλησης ξηρών καρπών. Έπειτα από κάποια χρόνια ενθουσιώδους εργασίας κατάφερε να καταξιωθεί στον χώρο και το 1994  οργανώνει  ένα σύγχρονο μικρό εργαστήριο τροφοδοτώντας πλέον ο ίδιος το κατάστημά του.  Η σημερινή λειτουργία της επιχείρησης την βρίσκει με τρία  καταστήματα λιανικής πώλησης και την  παραγωγή να πραγματοποιείται στην Ραφτοπούλου 67  σε ιδιόκτητους στεγασμένους χώρους 650m², όπου βρίσκονται οι παραγωγικές και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης. Αυτές περιλαμβάνουν ένα σύγχρονο χώρο αποθήκευσης, διαλογής, επεξεργασίας και τυποποίησης ξηρών καρπών.

Ο κυριότερος στόχος  της εταιρείας είναι η προσφορά μεγάλης ποικιλίας ασφαλών προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες της και τους τελικούς καταναλωτές, διατηρώντας την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής. Στηρίζοντας τα ελληνικά προϊόντα, η εταιρεία επεξεργάζεται και εμπορεύεται όλα τα είδη των ελληνικών ξηρών καρπών, των αποξηραμένων φρούτων και όχι μόνο.
Με την αποτελεσματική οργάνωση της παραγωγής και των διανομών, και με το διαρκή εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και των λειτουργιών της, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται άμεσα και να ικανοποιεί με υπευθυνότητα κάθε παραγγελία που της ανατίθεται.

Η επιχείρηση στηρίζοντας τον στόχο της στην επεξεργασία και διακίνηση ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων βάσει των Προτύπων ΕΝ ISO 22000:2005.

Χωραΐτης ξηροί καρποί | karpos.gr - Εταιρικό προφίλ
GreekEnglish