Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής για παραγγελίες ηλεκτρονικού καταστήματος www.karpos.gr

Οι τρόποι αποστολής παραγγελιών και προϊόντων μας ποικίλλουν. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται παραγγελίες μέχρι 8 κιλά. Για μεγαλύτερες παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται:
• Για τους νομούς Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου το κόστος είναι 2,00€ μέχρι 2 κιλά και κατόπιν 0,60€ για κάθε επιπλέον κιλό.
• Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα (ηπειρωτική και νησιωτική) το κόστος είναι 3,50€ μέχρι 2 κιλά και κατόπιν 0,70€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Τρόποι αποστολής:

Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής ανήκει στις δυσπρόσιτες – απομακρυσμένες περιοχές της speedex courier ή elta porta porta ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση από τη μεταφορική εταιρεία. Σε καμία περίπτωση δεν ζητάμε ως εταιρεία, από την speedex courier ή elta porta porta να μην παραδώσει κάποιο δέμα σε απομακρυσμένες περιοχές. Εάν σας ζητηθεί η παραλαβή του δέματος να γίνει από το τοπικό κατάστημα της μεταφορικής είναι πολιτική της speedex courier ή elta porta porta.
Σε περίπτωση που διαμένετε σε δυσπρόσιτη περιοχή, παρακαλώ καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας, με την οποία η εταιρεία Καρπός δεν συνεργάζεται, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να ενημερώνονται για το κόστος αποστολής της παραγγελίας τους από το εργαλείο “Εκτίμησης Μεταφορικών και Φόρων”, το οποίο εμφανίζεται μόλις προστεθεί ένα είδος στο “καλάθι” τους, εισάγοντας το νομό και τον Τ.Κ. της περιοχής, στην οποία επιθυμούν να γίνει η αποστολή.

Για τις απομακρυσμένες περιοχές και περιοχές που δεν καλύπτονται από το δίκτυο της εταιρείας, ο πελάτης μπορεί να έρθει σε συνεννόηση με εκπρόσωπο του ηλεκτρονικού καταστήματος και

α) να υποδείξει μεταφορική εταιρεία ή πρακτορείο της επιλογής του ή

β) να επιλέξει τη μεταφορική εταιρεία ή το πρακτορείο που θα του προτείνει εκπρόσωπος του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία δεσμεύεται να αποστείλει την παραγγελία στη μεταφορική εταιρεία ή το πρακτορείο που έχει συμφωνηθεί. Η χρέωση από την εταιρεία έως το πρακτορείο ή τη μεταφορική εταιρεία θα είναι δωρεάν.

Όσον αφορά στις παραδόσεις σε απομακρυσμένες περιοχές δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς με αντικαταβολή.

Εφόσον ένα προϊόν εμφανίζεται “άμεσα διαθέσιμο” και μόνο οι παραδόσεις θα γίνονται μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες – εάν η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 12:00 της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

Τα παραπάνω αφορούν παραγγελίες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

GreekEnglish