Τρόποι πληρωμής

Για τις παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας διατίθενται οι παρακάτω τρόποι πληρωμής:

Αντικαταβολή
Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα
Κατάθεση / Εντολή Πληρωμής
Δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass

Περισσότερες πληροφορίες:

Αντικαταβολή

Είτε πρόκειται για παράδοση στο χώρο σας, είτε για παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να δηλώσετε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή και να εξοφλήσετε με μετρητά την ημέρα της παραλαβής της παραγγελίας σας.

Σημ. η αντικαταβολή εφόσον η παράδοση γίνεται από courrier υπάρχει χρέωση αντικαταβολής 1,70 ευρώ

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα*

Είτε πρόκειται για παράδοση στο χώρο σας, είτε για παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να δηλώσετε σαν τρόπο πληρωμής χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις παρακάτω πιστωτικές κάρτες:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners-.

Αφού συμπληρώσετε τα σχετικά πεδία στο “καλάθι αγορών”, θα οδηγηθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Κατάθεση / Εντολή Πληρωμής

Είτε πρόκειται για παράδοση στο χώρο σας, είτε για παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα,  μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας σε συνεργαζόμενη τράπεζα.

ALPHA BANK: IBAN   GR4901406670667002002006441

PIREAUS BANK: IBAN GR0701727520005752059980548

Παρακαλούμε όπως αναγράφετε στην αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Για όποια απορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών internet στο τηλέφωνο 2810210355 ή στο info@karpos.gr

GreekEnglish