Brachmi powder bio και βοηθήστε τη μνήμη σας

 Το Brahmi είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται ευρέως στην παραδοσιακή ινδική ιατρική της Αγιουρβέδας ως τονωτικό των νεύρων. Βελτιώνει την μνήμη και την ψυχική μας λειτουργία. Τα οφέλη της ψυχικής  ενίσχυσης του βοτάνου παρατηρούνται μέσα σε λίγες ώρες ή λίγες ημέρες. Ανάλογα με τη χρησιμοποιούμενη δοσολογία εξαρτάται κατά πόσο εύκολα δέχεται ο οργανισμός μας τα βότανα.  Αυτό το βότανο λειτουργεί για την ψυχική ενίσχυση και την ενίσχυση της μνήμης μας. Συνιστάται για τη νόσο του Alzheimer  όπου πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι αυτό το βότανο έχει ευεργετική επίδραση στο μυαλό και την μνήμη.
Χρησιμοποιείται στην Αγιουρβέδα σαν τονωτικό του εγκεφάλου, για την τόνωση και την ηρεμία του νου, για την ξεκούραση του εγκεφάλου και βοηθά στην  σαφήνεια και την συγκέντρωση του μυαλού με ηρεμιστική δράση. Επίσης είναι σημαντικό αγχολυτικό, βοηθά στην ανάρρωση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.
Χρησιμοποιείται για να επηρεάζει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου. Είναι για εκείνους τους ανθρώπους που πάσχουν από αμνησία και μειωμένη μνήμη. Επίσης για όσους  μαθαίνουν δύσκολα ή έχουν αργές αντιδράσεις, στην άνοια, στη μείωση της ψυχικής λειτουργίας που προκαλείται από τη χρήση των ναρκωτικών και φαρμάκων και σε βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες βλάβες στη μνήμη. Χρησιμοποιείται ως φάρμακο για το άσθμα, ή επιληψία, και σε ψυχικές ασθένειες. Μειώνει τα συμπτώματα της νόσου του Alzheimer και της νόσου του Parkinson.
Χρησιμοποιείται ως ένα φυτικό τονωτικό του εγκεφάλου για να αναζωογονοηθεί το σώμα και ως τονωτικό νεύρων για την προώθηση της μνήμης. Βοηθά να ξεπεραστούν οι αρνητικές επιπτώσεις του στρες και βελτιώνει τη μνήμη. Προκαλεί μια αίσθηση ηρεμίας και ειρήνης για όσους υποφέρουν από στρες και  νευρικό άγχος, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνει τις νοητικές διεργασίες. Το βότανο χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του αίματος γιατί έχει μια εξαιρετικά θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος και τη λειτουργία των πνευμόνων του ήπατος, και των νεφρών.
Brachmi powder bio και βοηθήστε τη μνήμη σας
Πιστεύεται επίσης ότι βοηθάει τα μαλλιά, το δέρμα, τα νύχια και στην ανάπτυξη. Το Brahmi έχει μια εδραιωμένη φήμη στην Αγιουρβέδα, ως ένα αποτελεσματικό και ισχυρό τονωτικό του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος. Επίσης βοηθά στην αποκατάσταση και την αναζωογόνηση των κυττάρων του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος. Παραδοσιακά το Brahmi πιστεύεται ότι είναι πολύ αποτελεσματικό στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στον εγκέφαλο, ότι μπορεί βοηθήσει στην αύξηση της νοημοσύνης ενός ατόμου και ότι είναι βότανο που βοηθά στη μακροζωία.
Προωθεί  τόσο τη βραχυπρόθεσμη όσο και μακροπρόθεσμη μνήμη των ανθρώπων. Το Brahmi είναι ένα πολύ σημαντικό  φυτικό φάρμακο και λέγεται ότι είναι σε θέση να αργοπορεί τα συμπτώματα της φυσικής γήρανσης και τα συμπτώματα της  άνοιας σε ηλικιωμένα άτομα. Το Brahmi χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ινδική ιατρική για αιώνες, για τη θεραπεία της βρογχίτιδας, του χρόνιου βήχα, στο άσθμα, για βραχνάδα φωνής, αρθρίτιδα, ρευματισμούς, πόνους στην πλάτη, κατακράτηση υγρών, καθαριστικό του αίματος, χρόνιες παθήσεις του δέρματος, δυσκοιλιότητα, απώλεια μαλλιών, πυρετούς, πεπτικά προβλήματα, κατάθλιψη, ψυχική και σωματική κόπωση και πολλά άλλα.
Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία όλων των ειδών σε προβλήματα του δέρματος, όπως το έκζεμα, η ψωρίαση, απόστημα και εξέλκωση. Διεγείρει την ανάπτυξη του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Το Brahmi κατέχει αντικαρκινική δραστικότητα, θεωρείται ότι αποβάλει και ανακουφίζει τον οργανισμό από το στρες και το άγχος. Σύμφωνα με την Αγιουρβέδα το Brahmi έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Έχει αναφερθεί ότι μειώνει την οξείδωση των λιπών στο αίμα τα οποία είναι ο παράγοντας κινδύνου για καρδιαγγειακές παθήσεις. Το Brahmi θεωρείται ως το κύριο αναζωογονητικό βότανο για τα νεύρα και τα κύτταρα του εγκεφάλου.
Βελτιώνει το επίπεδο νοημοσύνης και εγρήγορσης του μυαλού, βοηθά στη διατήρηση της ψυχικής ηρεμίας και καταπολεμά το άγχος, βοηθά στην βελτίωση των νοητικών επιδόσεων και την αύξηση της ικανότητας μάθησης, είναι χρήσιμο για την αύξηση του νοητικού επιπέδου και της συγκέντρωσης. Έχει καλές επιδράσεις για ασθενείς που πάσχουν από αϋπνία. Το Brahmi βοηθά στη μείωση του άγχους και της ψυχικής κόπωσης και προωθεί την φρεσκάδα στο μυαλό. Είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό στην κατάθλιψη και σε συναφή προβλήματα. Βοηθά στη διατήρηση και την μείωση της πίεσης του αίματος στο φυσιολογικό επίπεδο.
Είναι πολύ χρήσιμο στη διατήρηση της φυσιολογικής θερμοκρασίας του σώματος ανακουφίζοντας έτσι το σώμα από υπερθερμία και πυρετούς. Ωστόσο είναι πολύ αποτελεσματικό στη θεραπεία για διαταραχές της εμμήνου ρύσεως και μάλιστα όταν συνοδεύεται από έντονο πόνο. Το Brahmi λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό και επιβραδύνει τη γήρανση διατηρώντας έτσι το πρόσωπο σας νεανικό.

Brachmi powder bio θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα “ΚΑΡΠΟΣ Χωραΐτη”.

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στη σελίδα μας έχουν ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου διατροφολόγου ή γιατρού.
 Πηγή: http://www.ospriathomas.gr

Add reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.